פשטידת בצל זהובה של סבתא

פשטידת בצל זהובה של סבתא

אוטוטו מתחיל להתקרר, ואין דבר מנחם יותר אמשר פשטידה חמה ביום סתוי. ארגנו לכם במיוחד את פשטידת הבצל הידועה של סבתא איבון, על כל רכיביה הסודיים. מוכנים לזה?

:רכיבים

6 בצלים גדולים קצוצים

100 גרם חמאה

1 כוס שמנת

4 ביצים

50 גרם גבנ"צ

4 כפות קמח תופח

1 כף עמילן תירס

אגוז מוסקט

מלח ופלפל לבן

כף סולת לפיזור על התבנית

:אופן הכנה

טגנו את הבצל עם החמאה. לאחר שהבצל הזהיב, הוסיפו את השמנת וקררו. לאחר שהתערובת התקררה, הוסיפו את יתר הרכיבים וערבבו. את כף הסולת פזרו בתחתית התבנית המשומנת שהכנתם, כך שהפשטידה לא תידבק! אפו בתנור מחומם מראש ב180 מעלות עד שהתערובת מתייצבת. בתיאבון!

כתוב/כתבי תגובה