פסטה רוזה (שמנת ועגבניות) טעימה בקלי קלות

פסטה רוזה (שמנת ועגבניות) טעימה בקלי קלות

רוטב רוזה הוא רוטב קלאסי לפסטה, שתמיד טעים גם למבוגרים וגם לילדים. כך תעשו אותו בקלי קלות.

מצרכים:

  • חבילת פסטה בכל צורה שתבחרו
  • 1 מיכל שמנת לבישול (250 מ"ל)
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • רבע כוס מים
  • כף שמן זית
  • 100 גרם פתיתי גבינה צהובה
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות על השקית
  2. בסיר/מחבת אחר מוסיפים שמן זית
  3. מוסיפים את רסק העגבניות והמים
  4. מורידים את האש לאש בינונית ומוסיפים את השמנת
  5. ברגע שהרוטב רותח מוסיפים את הגבינה הצהובה
  6. מוסיפים מלח, פלפל
  7. מערבבים ומורידים מהאש
  8. מוסיפים את הרוטב לפסטה המסוננת

בתיאבון! 🙂

כתוב/כתבי תגובה