נאצ'וס מקסיקנים מושלמים ומפנקים בקלי קלות!

נאצ'וס מקסיקנים מושלמים ומפנקים בקלי קלות!

נאצ'וס הוא נשנוש מנצח לערבים קלילים ולאירוח, והוא בכיף יכול להחליף את הפיצה המאוסה (כן, אמרנו את זה). נאצ'וס קל מאוד להכנה, טעים ומפנק ואי אפשר להפסיק לאכול אותו! מושלם לאירוח, לצפייה בסרט או במשחק כדורגל ואפילו סתם לנשנוש ערב.

מצרכים:

  • נ'אצוס (ניתן לרכוש מהסופרמרקט ואפילו להשתמש בדוריטוס!)
  • 1 אבוקדו בשל
  • מיץ לימון, מלח
  • גבינה צהובה
  • שמנת
  • תוספות: עגבניות שרי, זיתים, פלפל חריף – לפי בחירה

הכנה:

  1. פזרו נאצ'וס בתבנית ומעליהם גבינה צהובה מפוררת (לא להתקמצן!)
  2. הכניסו לתנור/טוסטר-אובן לכ-15 דקות, עד שהגבינה נמסה והנאצ'וס חם
  3. מעכו אבוקדו והוסיפו מיץ לימון ומלח – לחצו כאן למתכון מלא לגוואקמולי ושימו בקערה
  4. בקערה נוספת הוסיפו שמנת
  5. פזרו על הנאצ'וס המוכנים את התוספות – עגבניות שרי חתוכות, זיתים חתוכים, פלפל חריף
  6. הגישו לצד הגוואקמולי והשמנת

בתיאבון! 🙂

כתוב/כתבי תגובה